Error in FrontPage

For some categories when I select a category in the module filtering options, when loading the page on the front end, the entire page fails to load and I get an error - "0 The image file does not exist." It works for categories with no articles, and categories with a few articles, but seems to error on categories with lots of articles.
       
  • Replied by admin on Wednesday, October 14 2020, 05:49 AM · Hide· #1
    Hi,
    For some categories when I select a category in the module filtering options, when loading the page on the front end, the entire page fails to load and I get an error - "0 The image file does not exist."
    Please check the article. This error message usually because you have entered a wrong path of image that you have inserted in the article so the module unable to find the image to create thumbnail.
    Please post rating at the Joomla! Extensions Directory - http://extensions.joomla.org/profile/profile/details/264
  •  
  • Replied by theoperi on Wednesday, October 21 2020, 12:55 PM · Hide· #2
    Hello,

    I have the same problem even adding post with picture in new category and checking path it still shows error "Error: 0

    The image file does not exist. "
  •  
  •  
    Replied by admin on Wednesday, October 21 2020, 01:00 PM · Hide· #3
    Hi theoperi, can you share temporary administrator access of your website url? Please use Your site Details tab below for it.
    Please post rating at the Joomla! Extensions Directory - http://extensions.joomla.org/profile/profile/details/264
Your Response
Please login first in order for you to submit comments