Quote

We're also available for Custom Joomla Development

Hire us now

I set autohide for Module In Modal and it changes the alpha background but the modal is still on

Hi, I set autohide for Module In Modal and it changes the alpha background but the modal is still on. i need the modal disappears after 5 seconds. thank you
       
  • Replied by nutz on Tuesday, October 17 2017, 03:57 PM · Hide· #1
    Yes, I tried to replicate the technical environment of the original site. i have not installed anything else
  •  
  • Replied by admin on Tuesday, October 17 2017, 03:27 PM · Hide· #2
    Have you checked whether you have any other plugin/module is published on the website?
    Please post rating at the Joomla! Extensions Directory - http://extensions.joomla.org/profile/profile/details/264
  •  
  • Replied by nutz on Monday, October 16 2017, 11:55 PM · Hide· #3
    I used the default one, now i switched it to the yootheme pro (the same one cause of this post) and is still working. I activated a slider using wdgetkit, like in the original site, and your module is still working... what else could be wrong?
  •  
  • Replied by admin on Monday, October 16 2017, 11:24 PM · Hide· #4

    Hi. I tested your module in a new joomla installation and it worked fine. How can i fix it in my website?

    Is the new joomla installation using the default template or using your previous template?
    Please post rating at the Joomla! Extensions Directory - http://extensions.joomla.org/profile/profile/details/264
  •  
  • Replied by nutz on Monday, October 16 2017, 11:21 PM · Hide· #5
    Hi. I tested your module in a new joomla installation and it worked fine. How can i fix it in my website?
  •  
  • Replied by nutz on Saturday, October 14 2017, 02:56 PM · Hide· #6
    I uninstalled that template... how could it be fixed?
  •  
  •  
    Replied by admin on Saturday, October 14 2017, 12:41 AM · Hide· #7
    Hmm strange, could you try to switch the template to the default one (protostar) and let see if the problem persists?
    I'd like to know whether this is something related to template or something else.
    Please post rating at the Joomla! Extensions Directory - http://extensions.joomla.org/profile/profile/details/264
Your Response
Please login first in order for you to submit comments