Quote

We're also available for Custom Joomla Development

Hire us now
aboji77 on Monday, May 30 2016, 03:55 AM

Latest News+ thumbnail image doesn't show up..it was strange

Hi!
You had a job well done with your latest news + module. If really fits our needs.
But my problem, everything was set correctly. My thumbnail showed already in my localhost, and when I uploaded it in my hosting server, my thumbnail doesn't show-up. http://i**lco2.com/.

Please help.

Thanks and God Bless!
Mark
10 responses Add Yours
       
  • Replied by admin on Monday, May 30 2016, 04:52 AM · Hide· #1
    Hi Mark, Try to clear your joomla cache from the administrator page, go to System > Clear cache
    Please post rating at the Joomla! Extensions Directory - http://extensions.joomla.org/profile/profile/details/264
  •  
  • Replied by aboji77 on Monday, May 30 2016, 05:11 AM · Hide· #2
    Hello there Sir;
    How do i do that? There is no, CLEAR CACHE command or settings in the global config. thanks again
  •  
  • Replied by admin on Monday, May 30 2016, 05:48 AM · Hide· #3
    Hi, it's here :
    https://www.dropbox.com/s/x4hxepctdeyyadd/51b01.jpg?raw=1
    Please post rating at the Joomla! Extensions Directory - http://extensions.joomla.org/profile/profile/details/264
  •  
  • Replied by admin on Monday, May 30 2016, 06:06 AM · Hide· #4
    Hi, I have entered your admin page and found that the thumbnail function is disabled :

    https://www.dropbox.com/s/hdytrbipw9bdvq6/pp0a7.jpg?raw=1.

    Please make sure it's enabled to show the thumbnails.
    Also, please delete all files under this folder http://i**lco2.com/images/latestnewsplus/imagecache/ to make the module generates the new thumbnails
    Please post rating at the Joomla! Extensions Directory - http://extensions.joomla.org/profile/profile/details/264
  •  
  • Replied by aboji77 on Monday, May 30 2016, 06:36 AM · Hide· #5
    Oh I see. I just turn-off the SHOW into HIDE options in the settings for the Latest + module because the site is live it shows a broken image link but I already turn this into SHOW now. I think the main problem is the CACHE and the http://i**lco2.com/images/latestnewsplus/imagecache/ images under it. And definitely it was, thumbnail already appeared already.

    My question now is, do I have to clean those cached and the imagecache from time to time or anytime I'll add another news? thanks.

    Mark
  •  
  • Replied by admin on Monday, May 30 2016, 06:41 AM · Hide· #6
    No, you don't have to clean those cached images from time to time. It was broken before, because you move the website it from localhost to live server.
    Please post rating at the Joomla! Extensions Directory - http://extensions.joomla.org/profile/profile/details/264
  •  
  • Replied by aboji77 on Monday, May 30 2016, 08:25 AM · Hide· #7
    Many thanks. Problem solved
  •  
  • Replied by aboji77 on Monday, May 30 2016, 08:43 AM · Hide· #8
    Hi! problem goes back again...i think i mistakenly open my localhost a while ago...thanks for the help again

    Mark
  •  
  • Replied by admin on Tuesday, May 31 2016, 05:35 AM · Hide· #9
    Hi Mark, I revisited your website today and it's currently down. Are you reinstalling the website?
    Please post rating at the Joomla! Extensions Directory - http://extensions.joomla.org/profile/profile/details/264
  •  
  •  
    Replied by aboji77 on Tuesday, May 31 2016, 05:37 AM · Hide· #10
    Yes Sir...currently reinstalling. Please wait for a while.

    thanks so much
Your Response
Please login first in order for you to submit comments