vantixs on Tuesday, July 02 2019, 09:50 PM

Module in modal - Http Error 500

Good day,

I am using Module in Modal on Joomla 3.9.8 and I get an Http Error 500 message on the menu pages I have selected the module to be active on.

Please advise how to rectify this error.
       
  • Replied by admin on Tuesday, July 02 2019, 11:28 PM · Hide· #1
    Hi'
    I'm re-testing the module with Joomla 3.9.8 and it works properly. Please see the video screencast below

    I tried to access your administrator page, but it returned an error page too, so I think it's not something related to the module, because module is not loaded in the administrator page.
    Do you remember when you start to have this error message?
    Please post rating at the Joomla! Extensions Directory - http://extensions.joomla.org/profile/profile/details/264
  •  
  • Replied by vantixs on Wednesday, July 03 2019, 07:14 AM · Hide· #2
    HI there,

    Thank you for your prompt response.

    Shortly after I posted this request I uninstalled EV Security Watch and it crashed my whole site. I'm not sure how to fix that error, which I'll have to do before I can we can fix the Modal problem.
  •  
  •  
    Replied by admin on Wednesday, July 03 2019, 12:45 PM · Hide· #3
    Hi I found that your website is already accessible now. Are you still experiencing the issue with the module?
    Please let me know

    Andy
    Please post rating at the Joomla! Extensions Directory - http://extensions.joomla.org/profile/profile/details/264
Your Response
Please login first in order for you to submit comments