Quote

We're also available for Custom Joomla Development

Hire us now
timoliciouz on Friday, April 08 2016, 09:53 AM

Page Peel Banner doesn't close properly

Hi,

is it just in my joomla version or does anyone have the same problems in IE and Firefox aswell?

When I hover the little peel it opens perfectly and everything is fine. But when I remove the Cursor it doesn't completely close as you can see in the Image below.

Thx in advance

Timo

Attachments:

       
  • Replied by admin on Friday, April 08 2016, 11:59 PM · Hide· #1
    It looks like some css classes are overrided by your template css. Can you share yor website url so I can have alook?
    • timoliciouz - more than a month ago
      Sure, can I send it in a private message or will only you see it when I use the "Your Site Details" form?
    Please post rating at the Joomla! Extensions Directory - http://extensions.joomla.org/profile/profile/details/264
  •  
  • Replied by timoliciouz on Saturday, April 09 2016, 09:43 AM · Hide· #2
    Website url
  •  
  • Replied by admin on Monday, April 11 2016, 09:52 AM · Hide· #3
    Hi sorry for delay in responding. Anyway I'm unable to enter your website. It returned 'Username and password do not match or you do not' error message
    Please post rating at the Joomla! Extensions Directory - http://extensions.joomla.org/profile/profile/details/264
  •  
  • Replied by timoliciouz on Monday, April 11 2016, 10:25 AM · Hide· #4
    Yea, I feel sorry for that :( It is now on a new site URL posted in my site Details.
  •  
  • Replied by admin on Monday, April 11 2016, 10:27 AM · Hide· #5
    ok but the new website returned error msg :
    Service Temporarily Unavailable

    The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
    Please post rating at the Joomla! Extensions Directory - http://extensions.joomla.org/profile/profile/details/264
  •  
  • Replied by timoliciouz on Monday, April 11 2016, 10:29 AM · Hide· #6
    I post it again. For me it's workin properly.
  •  
  •  
    Replied by admin on Monday, April 11 2016, 04:39 PM · Hide· #7
    Hi I have take alook at your webiste, and it looks like there's something on your website (maybe your template or other extensions) that override the pagepeel the jquery animate function.
    Can you try to switch the template into the default one to see whether it's conflicted with the template or other extension?
    Please post rating at the Joomla! Extensions Directory - http://extensions.joomla.org/profile/profile/details/264
Your Response
Please login first in order for you to submit comments