Quote

We're also available for Custom Joomla Development

Hire us now
Batman on Friday, November 04 2016, 02:45 PM

Suddenly content is not beeing displayed any more

Hello,

I can't tell you exactly since when but Minifrontpage does not show any content anymore. I just installed a Backup from Akeeba Backup. Also I do have the problem that no Content is being displayed even though I am very much sure that when making this backup everything was fine. Do you have any ideas where to search?

Regards
Erick
Resolved
The discussion has been resolved.
14 responses Add Yours
       
  • Replied by admin on Friday, November 04 2016, 11:20 PM · Hide· #1
    Could you let me know the URL of your site so I can take a look?
    Please post rating at the Joomla! Extensions Directory - http://extensions.joomla.org/profile/profile/details/264
  •  
  • Replied by Batman on Friday, November 04 2016, 11:52 PM · Hide· #2
    http://www.domain.de/
  •  
  • Replied by admin on Sunday, November 06 2016, 12:19 AM · Hide· #3
    Could you set the error message to 'Development' level and see what is the error message?
    https://www.dropbox.com/s/5fyrl4cv7t36fxw/axcps.jpg?raw=1
    Please post rating at the Joomla! Extensions Directory - http://extensions.joomla.org/profile/profile/details/264
  •  
  • Replied by Batman on Sunday, November 06 2016, 11:34 AM · Hide· #4
    Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /homepages/15/xxx/htdocs/templates/mega_orthodontis/index.php on line 18
    
    Strict Standards: Non-static method JApplicationSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /homepages/15/xxx/htdocs/templates/mega_orthodontis/index.php on line 27
    
    Strict Standards: Non-static method JApplicationCms::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /homepages/15/xxx/htdocs/libraries/cms/application/site.php on line 272
    
    Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /homepages/15/xxx/htdocs/templates/mega_orthodontis/index.php on line 27
  •  
  • Replied by Batman on Sunday, November 06 2016, 11:37 AM · Hide· #5
    and this start of the index.php

    <?php
    /**
    # mega_orthodontis - Mega Orthodontis Template For Joomla! 1.7
    # author OmegaTheme.com
    # copyright Copyright(C) 2011 - OmegaTheme.com. All Rights Reserved.
    # @license http://www.gnu.org/licenses/gpl-2.0.html GNU/GPL
    # Website: http://omegatheme.com
    # Technical support: Forum - http://omegatheme.com/forum/
    **/
    /**------------------------------------------------------------------------
    * file: index.php 1.7.0 00001, March 2011 12:00:00Z OmegaTheme $
    * package: Mega Orthodontis Template
    *------------------------------------------------------------------------*/
    //No direct access!
    defined( '_JEXEC' ) or die;
    include_once(JPATH_ROOT . "/templates/" . $this->template . '/lib/splitmodules.php');
    JHTML::_('behavior.framework', true);
    $doc = &JFactory::getDocument();
    $doc->addScript(JURI::root().'/templates/'.$this->template.'/js/mega.script.js');
    $doc->addScript(JURI::root().'/templates/'.$this->template.'/js/mega_menudropdown.js');
    ?>
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="<?php echo $this->language; ?>" lang="<?php echo $this->language; ?>" >
    <head>

    <?php
    $menu =& JSite::getMenu();
    if($menu->getActive() == $menu->getDefault()){
    $home = true;
    }else{
    $home = false;
    }
    ?>
    <jdoc:include type="head" />
    <meta name="viewport" content="width=device-width; initial-scale=1; maximum-scale=1.0;" />
    <link href="/<?php echo $this->baseurl; ?>/templates/<?php echo $this->template; ?>/css/layout.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
    <link href="/<?php echo $this->baseurl; ?>/templates/<?php echo $this->template; ?>/css/template.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
    <link href="/<?php echo $this->baseurl; ?>/templates/<?php echo $this->template; ?>/css/typography.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
    <link href="/<?php echo $this->baseurl; ?>/templates/<?php echo $this->template; ?>/css/customs.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
    <link href="/<?php echo $this->baseurl; ?>/templates/<?php echo $this->template; ?>/css/menu.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
    <link href="/http://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:700" rel="stylesheet" type="text/css" />
  •  
  • Replied by admin on Sunday, November 06 2016, 02:14 PM · Hide· #6
    Hi, The error messages you provided are related to your template so you should contact your template provider for that, and it's actually just a notice not an error.

    Regarding the mini frontpage issue, could you make a screenshot of the module parameters? There's no error message related to mini frontpage so I assume indeed minifrontpage unable to find any article item to display.
    Also could you please clear the site cache from System -> Clear Cache.
    You can also try to re-install the module
    Please post rating at the Joomla! Extensions Directory - http://extensions.joomla.org/profile/profile/details/264
  •  
  • Replied by Batman on Sunday, November 06 2016, 03:25 PM · Hide· #7
    Hi, I just realised that as soon as I click on (see Screen-1) arrow .. I can see Screenshot 2 for about 1 second and then I see Screen 3 and the browser does not stop loading. This happens to all of my installed modules. I updated from 3.5.1 to 3.6.4 recently. Nevertheless before the update the display error already existed and I was able to check the parameters.
  •  
  • Replied by admin on Sunday, November 06 2016, 03:30 PM · Hide· #8
    Hi, I just realised that as soon as I click on (see Screen-1) arrow .. I can see Screenshot 2 for about 1 second and then I see Screen 3 and the browser does not stop loading. This happens to all of my installed modules. I updated from 3.5.1 to 3.6.4 recently. Nevertheless before the update the display error already existed and I was able to check the parameters.

    It's probably related to a known issue when upgrading to 3.6.4. Please clear your browser cache first
    Please post rating at the Joomla! Extensions Directory - http://extensions.joomla.org/profile/profile/details/264
  •  
  • Replied by Batman on Sunday, November 06 2016, 03:41 PM · Hide· #9
    Thank you. Already fixed it. Unfortunatelly I need the old JS

    <script src="/media/system/js/mootools-core.js" type="text/javascript"></script>
    <script src="/media/system/js/core.js" type="text/javascript"></script>
    <script src="/media/system/js/mootools-more.js" type="text/javascript"></script>

    my Dropdown menĂ¼s does not work with the new js. But when replacing these scripts with the new ones I can edit the modules.
  •  
  • Replied by Batman on Sunday, November 06 2016, 03:42 PM · Hide· #10
    Here are the parameters

    Attachments:

  •  
  • Replied by Batman on Sunday, November 06 2016, 04:06 PM · Hide· #11
    Problem with my javascripts solved .. :) .. but minifrontpage problem still remaining :(
  •  
  • Replied by admin on Monday, November 07 2016, 12:43 AM · Hide· #12
    Here are the parameters
    Can you try to increase the period of novelty value to 12000?
    Please post rating at the Joomla! Extensions Directory - http://extensions.joomla.org/profile/profile/details/264
  •  
  • Replied by Batman on Friday, November 11 2016, 11:55 PM · Hide· #13
    aaaaaaaaaaaaaaaah .. YES -- That solved the problem. :D

    THANK YOU . THANK YOU . THANK YOU .
  •  
  •  
    Replied by admin on Saturday, November 12 2016, 02:03 AM · Hide· #14
    Great. Glad could help ;)
    Please post rating at the Joomla! Extensions Directory - http://extensions.joomla.org/profile/profile/details/264
Your Response
Please login first in order for you to submit comments