Extra fields display in Minifrontpage pro

Hello, I'm using Minifrontpagepro for K2, when i turn on the display for extra fields, it displays on every place holder for exemple for the collage theme, it appears everywhere for all categories but extra field does not apply to all categories.
It is possible to publish the extra field only for the articles from the categories that have the extra fields assigned to them?
Thank you.
12 responses Add Yours
       
  • Replied by admin on Sunday, August 09 2020, 11:14 PM · Hide· #1
    Hi Talla, I have updated the module with fix for K2 Extrafield. Please re-download the file and re-install to update
    • talla - more than a month ago
      Hi, this link is taking me to the purchase page, do i have to pay for it again?
    Please post rating at the Joomla! Extensions Directory - http://extensions.joomla.org/profile/profile/details/264
  •  
  • Replied by talla on Monday, August 10 2020, 12:18 AM · Hide· #2
    Because i've downloaded the module and re-installed it. the extra fields are still showing on all the articles.
  •  
  • Replied by admin on Monday, August 10 2020, 12:51 AM · Hide· #3
    Hmm strange. I'm unable to replicate your issue. It works properly on my local computer, the extrafields are showing only on items that have it on my local computer.
    https://www.dropbox.com/s%2Fjzxce1z7q36uldl%2FHome%25202020-08-10%252007-38-27.png?raw=1

    I'll make a more deep check on your website and let you know the result soon.
    Please post rating at the Joomla! Extensions Directory - http://extensions.joomla.org/profile/profile/details/264
  •  
  • Replied by admin on Monday, August 10 2020, 01:03 AM · Hide· #4
    Hi Talla, I tried to access FTP but there's nothing in there. I can't see any files
    Please post rating at the Joomla! Extensions Directory - http://extensions.joomla.org/profile/profile/details/264
  •  
  • Replied by admin on Monday, August 10 2020, 01:45 AM · Hide· #5
    Hi talla, I've been able to spot the issue and upload the update to your website. It should be working properly now. Please check
    Please post rating at the Joomla! Extensions Directory - http://extensions.joomla.org/profile/profile/details/264
  •  
  • Replied by talla on Monday, August 10 2020, 10:46 AM · Hide· #6
    Hi, the extra fields are showing on the right category article but it did something else to break a few pages on the site, and when i've unpublished the module, it also broke the home page. Right now (with the module Minifrontpagepro being publish) the following pages are not displaying correctly:
    1 - http://www.pmu.ml/2/paris-hippiques | 2 - http://www.pmu.ml/2/loto-chance | 3 - http://www.pmu.ml/2/max-2-cash (See Attachments)

    Also When i unpublish the module the home page breaks (See Attachments).

    Attachments:

  •  
  • Replied by admin on Monday, August 10 2020, 11:52 AM · Hide· #7
    Hi talla, the problem is not something related to Minirontpage because minifrontpage is just a module, it's doing nothing to joomla template system. I think the problem is related to your template cache or something like that.

    For unknown reason it looks like your template doen't load jquery that caused the layout broken.

    https://www.dropbox.com/s%2Fx0iujsh8lei4zrw%2FParis%2520Hippiques%25202020-08-10%252018-15-50.png?raw=1

    I tried to turn off the JS optimization from your template parameter and it looks like everything goes fine now. Please check.
    https://www.dropbox.com/s%2Fjlstsbqcztyes0b%2FTemplates%2520Edit%2520Style%2520-%2520PMU%2520MALI%2520-%2520SOCIT%2520DU%2520PARI%2520MUTUEL%2520URBAIN%2520DU%2520MALI%2520-%2520Administration%25202020-08-10%252018-51-57.png?raw=1
    Please post rating at the Joomla! Extensions Directory - http://extensions.joomla.org/profile/profile/details/264
  •  
  • Replied by talla on Monday, August 10 2020, 12:17 PM · Hide· #8
    No, turning that off removes other important aspects of the site, the menu link resultats at the top should be a button, the design changed dramatically, for instance the countdown module right after the minifrontpagepro module has disappeared, it has to be related to the module, i haven't done any other changes except in trying to make this module work for the past few days. the site is not live yet so i'm not freaking out but i would like to be able to use the module whithout affecting the rest of the template, for the ways it's suppose to look.

    Attachments:

  •  
  • Replied by admin on Monday, August 10 2020, 12:29 PM · Hide· #9
    But the template is broken when Minifrontpage is not published. How can the module be the cause of the problem when the module itself is not published / exist.
    Anyway, can you try to switch the template to the default one (Protostar) to check whether this is someting related to template or something else?
    Please post rating at the Joomla! Extensions Directory - http://extensions.joomla.org/profile/profile/details/264
  •  
  • Replied by talla on Monday, August 10 2020, 12:34 PM · Hide· #10
    I say that because it was working fine and you can see that because we were talking about the images being blurry and exchanging messages. Nothing else happened since. I will do a clean install again.
  •  
  • Replied by admin on Monday, August 10 2020, 12:37 PM · Hide· #11
    Really strange. Can you try to switch the template to prosotar first before doing clean install and see whether the issue persist or not with protostar? I'm curious what is the cause the issue
    • talla - more than a month ago
      The issue being that the template i want is not being displayed correctly anymore i doubt that switching the template tells us why the eventcamp template is not working properly anymore. anyway i did change the template, and the module works as it is working on the eventcamp template.
    Please post rating at the Joomla! Extensions Directory - http://extensions.joomla.org/profile/profile/details/264
  •  
  •  
    Replied by admin on Monday, August 10 2020, 02:01 PM · Hide· #12
    I see that you have switched the template to protostar and looks like indeed there's something wrong with your evencamp configuration because on the both pages where minifrontpage is published and the page where minifrontpage not published are working properly.https://www.dropbox.com/s%2Fv7a5thd6pccn882%2FPMU%2520MALI%2520-%2520SOCIT%2520DU%2520PARI%2520MUTUEL%2520URBAIN%2520DU%2520MALI%25202020-08-10%252020-55-58.png?raw=1
    https://www.dropbox.com/s%2F3wn2jb537t8pj54%2FMax%25202%2520Cash%25202020-08-10%252020-58-50.png?raw=1
    Please post rating at the Joomla! Extensions Directory - http://extensions.joomla.org/profile/profile/details/264
Your Response
Please login first in order for you to submit comments