Minifrontpagepro: Missing links in the created thumbnails / titles

Hi,
I installed minifrontpagepro and just tried it out for three articles. I am wondering why links to the articles are not automatically created. But there are none. How can I implement this?
The website calls "https://dorfgemeinschaft.seckmauern,de".

Best Regards
Kueppers
2 months 4 weeks ago #1 by Ulrich Wagner

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Hi,
 I have something strange to add: on my smartphone the three articles do not appear ???? Only on the PC

Regards
Kueppers
2 months 4 weeks ago #2 by Ulrich Wagner

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Hi,
I have located the ''error'': the links do not work on the "menu"-position, as the main menu is already positioned on this module here. I have now selected the position below (mbmoduleposition00) and the links working here. But the thumbnails do not cover the whole width. How can I change this so that the three or four articles are displayed evenly?

Best regards
Kueppers
2 months 4 weeks ago #3 by Ulrich Wagner

Please Log in or Create an account to join the conversation.

I have modified the module position, now it works so far

Best regards
Kueppers
2 months 4 weeks ago #4 by Ulrich Wagner

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posted by TemplatePlazza (4849) Offline
Hi, It sounds more a module positions in joomla template for me but I'm glad you managed to solve the problem.
2 months 4 weeks ago - 2 months 4 weeks ago #5 by TemplatePlazza
Last edit: 2 months 4 weeks ago by TemplatePlazza.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Powered by Kunena Forum