piluche on Wednesday, July 01 2020, 03:33 PM

Problem with Whatsapp Multi Agent Module

Hi,
Just installed Whatsapp module and all the settings.
Unfortunatly, when enable the module, cant open my website.
Get an error message : 0 - Call to a member function modify() on bool
I'm not clever enough to undersatn what it says.
Could you help ?
Note that when the module is desabled, everything's all right
Thanks
Phil
Resolved
The discussion has been resolved.
       
  • Replied by admin on Wednesday, July 01 2020, 10:06 PM · Hide· #1
    Hi, strange. Let me check on it
    Please post rating at the Joomla! Extensions Directory - http://extensions.joomla.org/profile/profile/details/264
  •  
  • Replied by admin on Thursday, July 02 2020, 12:27 AM · Hide· #2
    Hi Phil, is it possible for you to share temporary FTP account for the folder ../modules/mod_whatsapp_agent so I can make some tests myself? Because I'm unable to replicate the issue at my end.
    Please post rating at the Joomla! Extensions Directory - http://extensions.joomla.org/profile/profile/details/264
  •  
  • Replied by piluche on Thursday, July 02 2020, 08:51 AM · Hide· #3
    Thanks
    Here you are
  •  
  • Replied by admin on Friday, July 03 2020, 03:33 AM · Hide· #4
    Hi phillip, sorry for taking a long time to debug. Your server for strangely returned error for datetime modify function that is used by the module to add DST support. I have temporarily disabled DST support for the module, can you test it now, whether it's working or not?
    Please post rating at the Joomla! Extensions Directory - http://extensions.joomla.org/profile/profile/details/264
  •  
  • Replied by piluche on Friday, July 03 2020, 07:58 AM · Hide· #5
    Hi,
    Seems the module is working fine
    I'll see what's going on with this datetime error .
    If OK, where can i enable DST support again ?
    Thanks for your help
    Have a nice day,
    Philippe
  •  
  • Replied by admin on Friday, July 03 2020, 11:58 AM · Hide· #6
    Hi Philippe,
    Seems the module is working fine
    Can you confirm whether the agent's start and end online is working properly?
    If OK, where can i enable DST support again ?
    I was just commented out 2 lines in the helper file, you just need to uncomment those two lines later. In the mean time you can add DST support manually, by adding 1 hour difference to the agent's start and end online setting.
    Please post rating at the Joomla! Extensions Directory - http://extensions.joomla.org/profile/profile/details/264
  •  
  • Replied by piluche on Friday, July 03 2020, 12:17 PM · Hide· #7
    Hi there,
    All fine !
    Module is showing perfectly on users side.
    Thanks again
    Have a nice day

    Phil
  •  
  •  
    Replied by admin on Friday, July 03 2020, 12:50 PM · Hide· #8
    Ah ok, you're most welcome ;) Glad could help
    Please post rating at the Joomla! Extensions Directory - http://extensions.joomla.org/profile/profile/details/264
Your Response
Please login first in order for you to submit comments